Cuptor patiserie cu 1 camera de coacere Wiesheu EBO64M electric, digital, functie de aburire

Wiesheu
7.299,00 EUR
Pret fara TVA
Wiesheu
Cod produs - SKU EBO64M
Cum te putem ajuta?

Descriere

Acest cuptor de patiserie asigură că toate produsele de patiserie obțin o crustă perfectă. O strălucire frumoasă și volumul ideal completează rezultatul coacerii. Usa de sticlă mare este ușor de curățat atât pe interior, cât și pe exterior datorita pozitionarii avantajoase.


CONSUM REDUS DE ENERGIE: Tehnologia STIR® reduce timpul de coacere cu până la 30%. Garnitura de silicon a ușii și camera de coacere bine izolată, cu o degajare redusă de căldură, scad și mai mult costurile de energie și control climatic în locatie.

UTILIZARE: Cuptorul EBO poate fi utilizat ușor și în siguranță după doar un scurt curs de instruire. Accesul facil asigură manipularea ușoară a utilizatorilor.

DIVERSITATE DE MODELE: Cele 3 înălțimi diferite ale camerelor de coacere oferă spațiu suficient pentru o gamă largă de produse coapte.

CAMERĂ DE COACERE: Căldura reglabilă separat în partea de sus/jos oferă fiecărui produs crusta perfectă, strălucire frumoasă și volumul corect.

ABURIRE: Generare fină de aburi cu cantitatea corectă pentru fiecare coacere.

DESIGN: EBO elegant - în oțel inoxidabil sau design nostalgic - se potrivește perfect în magazinul tău.

VIZIBILITATE: Usa frontală de sticlă oferă clienților tăi vizibilitate mare asupra produselor de patiserie - și îi invita să cumpere.

PORT USB: Redarea programelor de coacere, a logo-urilor și citirea fișierelor de jurnal.Caracteristici:

Numar tavi per camera de coacere: 1

Dimensiuni tava: 600 x 400 mm

Dimensiuni interioare camera de coacere: 605 x 505 mm 

Dimensiuni exterioare camera de coacere: 930 x 958 x 350 mm 

Dimensiuni interioare camera de coacere:  605 x 505 x 195 mm

Consum: 400 V 3/N/PE 50 Hz; 5.2 A; 3.6 kW


Oferim posibilitati multiple de combinatii pentru un proces de coacere eficient. Senzor de aburi, dospitor, compartiment de depozitare sau suport, WIESHEU poate furniza componente ușor de utilizat și întreținut. Deoarece cuptoarele sunt disponibile într-o gamă larga de dimensiuni, ele pot fi proiectate de specialistii nostri în funcție de cerințele dumneavoastră pentru a optimiza zona de lucru.
Detalii

SKU
EBO64M
Greutate
91 kg
Brand