Friteuza cu o cuva (1 x 31L), gaz, 33.7 kW

Frymaster
Frymaster
Cod produs - SKU 11814
Cum te putem ajuta?

Descriere

Friteuzele cu gaz de tip 1814

Concepute special pentru a face față cerințelor ridicate ale unei game variate de meniuri, Friteuzele cu Gaz gama 1814 mențin în același timp un consum redus de ulei, energie și spațiu. Friteuzele de tip 1814 au o capacitate a cuvei de ulei de 31 de litri și o zonă de gătit de 45.7 x 35.6 x 9.5 cm.

Două friteuze 1814 pot face treaba a trei friteze standard, iar două friteuze 1814 combinate cu o friteuză HD50 permit ca trei friteuze să facă treaba a patru friteze standard. Economisirile se acumulează rapid, utilizând cu 12-20% mai puțin ulei, până la 50% mai puțină energie și cu 11-15% mai puțin spațiu.

SMART4U Lane

Controlerul SMART4U Lane al friteuzei dispune de butoane programabile de gătit și caracteristici care fac ușor producerea de mâncare constantă și delicioasă. Controlerul SMART4U® Lane de la Frymaster gestionează gătitul a până la trei coșuri gemene simultan. Gătitul este ușor datorită capacității de a selecta nu doar produsul, ci și locul în care va fi gătit -coșul 1, 2 sau 3. Controlerul Lane are 10 butoane de produs programabile, o caracteristică de bibliotecă cu 40 de produse, ciclu de topire, ciclu de spălare, timpuri de menținere și compensare a gătitului (timpul de gătit se ajustează automat în funcție de dimensiunea încărcăturii). Este, de asemenea, complet programabil pentru a face gătitul la simpla apăsare a unui buton, pur și simplu selectați pistă și produsul de gătit acolo.


Economisiți până la 12-20% Mai Puțin Ulei 

Când Prăjiți Modelul 1814 utilizează mai puțin ulei pentru a reduce costurile de exploatare și impactul asupra mediului. Cum? Am optimizat dimensiunea vasului de prăjire la 31 litri, pentru a crea o zonă de prăjire de 45.7 x 35.6 x 9.5 cm cu trei cosuri separate. Într-o instalație tradițională de 22.6 litri pentru prăjire, ar fi nevoie de încă 45 de litri de ulei pentru a găti aceleași 3 coșuri cu mâncare. 


Economisiți Spațiu

Modelul 1814 ocupă mai puțin spațiu pe podea și sub hota de evacuare cu 10-15%, permițându-vă să măriți productivitatea într-un spațiu mai mic.

Resturile/sedimentele din zona de prăjire sunt capturate în zona de răcire, unde nu se carbonizează și nu contaminează uleiul sau nu se lipesc de mâncarea prăjită. Partea de jos a cuvei de prăjit este înclinată spre partea din față și este echipată cu o linie de scurgere mare, astfel încât angajatii din bucatarie pot clăti rapid sedimentele și pot îndepărta uleiul vechi.

Modelele integrate de filtrare fac ușor conservarea duratei de viață a uleiului și menținerea calității alimentelor. Filtrul integrat utilizează o pompă de 8 GPM (30 LPM) și este echipat cu o linie de scurgere de 3 inchi (7.61 cm), facilitând filtrarea rapidă, sigură și ușoară. Caracteristica "încorporată" plasează filtrul în cadrul bateriei de friteuze, unde este cel mai convenabil de utilizat.


Detalii tehnice:

 • 1 cuva x 31L
 • Dimensiuni:  50.8 x 84.1 x 121.3 cm 
 • Trei coșuri 
 • Intrarea de 115,000 Btu/hr (28,967 kcal/hr) (33.7 kw/hr) per vas de prăjire satisface cerințele de producție ridicate ale unui meniu variat 
 • Controlerul SMART4U® Lane are butoane de gătire programabile și funcții care fac ușor producerea de mâncare consistentă și gustoasă
 • Sistemul de transfer termic Thermo-Tube transferă eficient energia în ulei, economisind energie și prelungind durata de viață a uleiului 
 • Sonda robustă pentru temperatură cu compensare de 1° RTD
 • Zona rece largă captează sedimentele departe de zona de gătire, protejând uleiul
 • Vasul de prăjire, ușa și lateralele dulapului sunt din oțel inoxidabil rezistent 
 • Suporturi robuste pentru coșuri deasupra hotei de evacuare din oțel inoxidabil
 • Comutator de siguranță pentru drenaj

Detalii

SKU
11814
Categorii
Brand