Gratar Multifunctional Gresilva, pe gaz, GHPI R4/1700 mm

13.791,00 €
Pret fara TVA
Cod produs - SKU MGHPIR4/1700

Descriere

Fiind pe gaz, gratarele Gresilva emana caldura 100% naturala, ce nu altereaza nici gustul, nici calitatea mancarii. Rezultatele sunt suculente, apetisante, bine gatite. Sursa laterala de caldura permite gatitul fara flacara sau carbuni, evitand productia de benzopirene, compus ce se formeaza atunci cand substnta de origine vegetala sau animala se arde.


Grătarul Mega Multifuncțional GRESILVA vă oferă numeroase opțiuni de utilizare. Cele mai cunoscute sunt frigaruile din carne de porc. Versatilitatea lui vă permite să-l configurați exact așa cum aveți nevoie.

Cea mai interesanta caracteristică a acestui echipament este că nu degajă fum (cu excepția cazului în care se folosește grila fixă), deci poate fi folosit în spații restrânse. Poate fi adaptat cu ușurință pentru grătare mari, companii de catering, restaurante în stil rodizio și restaurante cu o capacitate mare de clienti, asigurând un serviciu rapid. Este sprijinit pe patru roți puternice cu frână, astfel încât poate fi deplasat cu ușurință atunci când este necesar. MEGA GRIL MULTIFUNCTIONAL, dupa cum indica si numele sau, poate functiona cu scuipa rotativa, cu grila fixa, cu ambele in acelasi timp, cu tambur si/sau cu grila dubla. Există diverse accesorii disponibile pentru a spori creativitatea acelor profesioniști care trebuie să poată răspunde rapid la solicitările celor mai pretențioși clienți.


MULTIFUNCȚIONAL MEGA GRILL este soluția ideală pentru cei care au nevoie de o capacitate mare de producție, o diversitate de aprovizionare și o calitate înaltă a gătitului, în același timp cu fum redus și consum redus de energie.

Detalii

SKU
MGHPIR4/1700
Categorii
Greutate
320
Brand
Alimentare
230V
Putere electrica
130 W
Putere gaz
50,4 Kw
Dimensiuni
1703x833x966 mm