Gratar Synergy electric, 605x835 mm

Synergy
6.510,00 EUR
Pret fara TVA
Synergy
Cod produs - SKU ST600E

Descriere

Gratar Synergy ST600E


Gama Trilogy vine cu cea mai recentă tehnologie de la Synergy, împreună cu opțiunea de a controla temperatura, oferindu-vă un echipament de gătit cu adevărat versatil pentru orice bucătărie.

Pentru bucatariile care își ajustează frecvent meniurile, Trilogy vă oferă flexibilitatea de a obține căldura de copt necesară pentru pește, permițându-vă în același timp să reduceți căldura pentru alimente mai delicate.

Trilogy poate fi transformat într-un aragaz, rotisor sau wok, făcându-l multifuncțional pentru gătirea unei game întregi de alimente.

Temperaturi variabile

  • Setarea scăzută este perfectă pentru utilizarea cu plita sau pentru gătirea alimentelor cu un conținut ridicat de grăsimi
  • Setarea medie este setarea standard și vă oferă rezultate uimitoare de gătit obținute de la grătarul standard
  • Setarea ridicată vă oferă o ardere suplimentară, dacă este necesar
  • Noua tehnologie de control SMART

Toate grătarele Synergy, fie că sunt pe gaz sau electrice, vin acum cu tehnologie de control SMART. Aceasta functie vă va plasa grătarul într-o etapă de încălzire rapidă timp de 30 de minute pentru a permite grătarului să atingă temperatura de gătit mai repede, după care se va ajusta automat la orice temperatură dorită.

Pentru unitățile electrice, afișajul digital arată nu numai setarea dorită, ci și temperatura pe care a atins-o în prezent grătarul.
Butoanele tactile vă permit să controlați unitatea în trepte de 1 grad Celsius, oferindu-vă control deplin asupra experienței dvs. de gătit.

Detalii

SKU
ST600E
Categorii
Brand
Alimentare
380V