Hote Halton cu Capture Jet/ perdea de aer si lampi UV

Cod produs - SKU HALTONUV
Disponibil cu precomanda

Descriere

Tehnologia Capture Jet/ perdea de aer

- componentă integrală a hotelor Halton, care generează economii substanțiale de energie, cu o reducere cu până la 50% a debitului de aer evacuat.

  • Bucurați-vă de condiții de muncă îmbunătățite și de confort;
  • Rentabilitatea accelerată a investiției datorită economiilor semnificative de energie;
  • Funcționare silențioasă;
  • Fără compromisuri cu privire la captarea fumului și a căldurii, cu rate reduse de flux de aer, menținând în același timp calitatea aerului.


Luminile ultraviolete sau luminile UV-C sunt un tip de bec care are o intensitate foarte mare care îi permite să descompună compușii organici. Lampile UV au fost utilizate într-o varietate de aplicații de sterilizare și tratare a apei de zeci de ani. Lungimea de undă variază în funcție de aplicație. În cazul sistemelor de evacuare a bucătăriei, lumina UV-C este folosită pentru a descompune particulele de grăsime prin două procese: fotoliză și ozonoliza. Procesul de fotoliză rupe legătura moleculară a grăsimii, în timp ce ozonoliza este un proces care oxidează moleculele de grăsime.

Extracția primară a grăsimii pentru o hotă de evacuare este efectuata de filtrele mecanice de grăsime din hotă. Acestea lucrează pentru a îndepărta particulele de grăsime prin mijloace inerțiale. Particulele și vaporii mai mici rămași sunt expuși luminilor ultraviolete sau luminii UV-C în plenul de evacuare. Rezultatul acestei conversii este reducerea riscului de incendiu prin scăderea depunerilor de grăsime în conducte. ( Lampile UV nu inlocuiesc nevoia unui filtru)

 -pentru perete/ insula

Detalii

SKU
HALTONUV
Categorii
Brand
Dimensiuni
Customizabile