Hote Halton cu Capture Jet/ perdea de aer si sistem de pulverizare cu apa rece in spatele filtrelor

Cod produs - SKU HALTONMIST
Disponibil cu precomanda

Descriere

Tehnologia Capture Jet/ perdea de aer

- componentă integrală a hotelor Halton, care generează economii substanțiale de energie, cu o reducere cu până la 50% a debitului de aer evacuat.

  • Bucurați-vă de condiții de muncă îmbunătățite și de confort;
  • Rentabilitatea accelerată a investiției datorită economiilor semnificative de energie;
  • Funcționare silențioasă;
  • Fără compromisuri cu privire la captarea fumului și a căldurii, cu rate reduse de flux de aer, menținând în același timp calitatea aerului

Hota folosește sistemul avansat Halton Capture Jet cu tehnologia Side-Jet pentru a îmbunătăți captarea și reținerea fluxurilor de aer generate de echipamentul de gătit. Valorile generale ale debitului de aer evacuat pot fi reduse cu până la 30% față de cele ale hotelor tradiționale de bucătărie.Calitatea aerului din interior îmbunătățită cu consum redus de energie. Halton Capture Jet reduce debitul de aer evacuat necesar și îmbunătățește eficiența captării și reținerii hotei.Halton HCL Culinary Lights oferă cel mai bun confort vizual, contribuind în același timp la o siguranță îmbunătățită și la economii de energie

  • Oțel inoxidabil, design sudat.

Hotele CMW-FMOD sunt special concepute pentru aparatele de gătit cu combustibil solid sau greu, cum ar fi cuptoarele cu cărbune, grătarele, wok-urile pe gaz sau broilerele. Sunt echipate cu tehnologia Cold Mist folosită pentru a reduce riscul inerent de incendiu până la nivelul aparatelor standard de gătit.

Tehnologia Cold Mist se bazează pe utilizarea unei instalații de ceață fină de apă rece continuă, pe toată lungimea, în interiorul plenului de evacuare al hotei. S-a dovedit a fi extrem de eficient la indepartarea grasimilor, uleiurilor si grasimilor din fluxul de aer, reducand astfel si emisiile de mirosuri la punctul de evacuare, in beneficiul spatiilor invecinate. De asemenea, acționează ca un „Spark Arrestor” eficient. Siguranța la incendiu nu poate fi mai mare.

Cu tehnologia Mist On Demand (MOD), ceața de apă este activată la cerere, doar atunci când este strict necesară. Aceasta este o abordare sigură și responsabilă care economisește până la 80% din consumul de apă rece.

-pentru perete/ insula

Detalii

SKU
HALTONMIST
Categorii
Brand
Dimensiuni
Customizabile