Friteuza cu doua cuve (4 x 15L), electric, FilterQuick®

Frymaster
Frymaster
Cod produs - SKU 4FQE30U
Cum te putem ajuta?

Descriere

FilterQuick oferă o combinație de cele mai bune tehnologii la nivel mondial în conservarea uleiului - filtrare complet automată (AF), reumplere automată (ATO) și un senzor opțional de calitate a uleiului integrat, toate într-o friteuză uimitoare. Sistemul de filtrare automată (AF) cu dulap închis al lui FilterQuick pune la îndemână îngrijirea uleiului și permite operarea acolo unde este cel mai ușor de utilizat, direct în fața friteuzei. Tehnologia suplimentară include reumplerea automată (ATO), o caracteristică care reumple automat uleiul dintr-un rezervor în dulap, menținând uleiul proaspăt pentru o perioadă mai lungă. Acesta include și controlerul easyTouch, care monitorizează și ajută la controlul calității alimentelor și uleiului, duratei de viață a uleiului și performanței echipamentului. În final, senzorul opțional de calitate a uleiului completează această combinație exclusivă. Senzorul de calitate a uleiului măsoară contaminanții uleiului și oferă sfaturi cu privire la momentul în care uleiul trebuie înlocuit, eliminând astfel vechea dilemă "când să schimbăm uleiul".


Dimensiuni (WxDxH): 158.7 x 78.6 x 115.2 cm

Zonă de prăjire 33 x 35.6 x 9.5 cm

Patru cuve

14kW

303 kg

70.000 Btu/oră (17.632 kcal/oră) (20,5 kw/oră)

Capacitate de ulei de 15 litri/cuva

Prăjește 30 kg de cartofi prăjiți/oră

Controler EasyTouch

Necesită cu 40% mai puțin ulei și asigură o curățare rapidă și ușoară

Filtrare complet automată, cu dulap închis și la îndemână (AF)

Tehnologia de siguranță asigură că poate scurge doar o singură friteuză la un moment dat.

Pompa este protejată împotriva blocării

Monitorizează starea uleiului măsurând materialele polare totale ale uleiului (TPM) și oferă sfaturi cu privire la momentul în care uleiul trebuie înlocuit.

Modelele electrice depășesc ghidurile ENERGY STAR® și se califică pentru rambursări de economisire a energiei.

Funcția automată de reumplere (ATO) și filtrarea complet automată mențin prospețimea uleiului cu intervenție minimă. Opțiunea de ulei vrac reduce în continuare expunerea la uleiul fierbinte.

Prăjirea, filtrarea, curățarea și manipularea uleiului în condiții de siguranță sunt incluse în toate aspectele produselor

Detalii

SKU
4FQE30U
Categorii
Greutate
303 kg
Brand