Descriere
Vitrina de maturare DryAger a cărnii conceput pentru a efectua procesul cunoscut sub numele de uscare la rece într-un mod ușor, sigur și controlat, obținând cele mai bune rezultate în ceea ce privește gustul, textura și aromele.
Exterior din oțel inoxidabil AISI 304 sau oțel galvanizat lacuit negru (B). Interior din oțel inoxidabil AISI 304, cu ghidaje încorporate și articulații curbe pe fund și pe marginea superioară pentru o curățare ușoară.
Controler digital cu control al temperaturii, umidității și tastatură tactilă.
Iluminare LED încorporată, reducând consumul energetic cu 80-90% față de o bec tradițională.
LĂȚIME (MM): 1385
ADÂNCIME (MM): 868
ÎNĂLȚIME (MM): 2130
CAPACITATE (L): 1240
UȘI: 2
RAFTURI: Set 2 baruri de carne + 4 rafturi din oțel inoxidabil
PUTERE (W): 1380
CAPACITATE DE RĂCIRE: 690
TEMPERATURĂ: +0°C/+16°C
CLASĂ CLIMATICĂ: 4/38°C
ALIMENTARE CU ENERGIE (V/PH/HZ): 230V/1ph/50Hz
Beneficii:
- Izolație din poliuretan injectat cu densitate mare, cu o grosime de 75 mm.
- Picioare reglabile pe înălțime din oțel inoxidabil (130-180 mm).
- Iluminare interioară LED.
- Ușă cu sistem de închidere automată, încuietoare de deschidere și geam dublu cu emisivitate scăzută + încărcătură de argon.
- Garnitură magnetică cu 4 camere pentru efectul de "curățenie" și ușor de îndepărtat.
- Sistem de răcire monobloc, cu R290 și ventilatoare electronice.
- Evaporarea automată a apei de dezghețare fără utilizarea rezistențelor electrice.