Descriere
DESCRIERE: Vitrină de maturare a cărnii de dimensiuni medii, concepută pentru a realiza procesul cunoscut sub numele de Dry Aging într-un mod ușor, sigur și controlat, obținând cele mai bune rezultate în ceea ce privește gustul, textura și aromele.
EXTERIOR: Oțel lacat în negru.
INTERIOR: Oțel inoxidabil AISI 304.
PANEL DE CONTROL: Controler digital cu control al temperaturii, umidității și tastatură tactilă.
ILUMINARE: Incorporarea iluminării cu LED-uri într-o tonalitate specială pentru carne. Poate reduce consumul de energie cu 80% - 90% față de o bec tradițională.
UȘA: Dotată cu un sistem de autoînchidere, blocare a deschiderii și geam termopan dublu cu emisivitate scăzută și umplere cu argon.
LĂȚIME (MM): 1384
ADÂNCIME (MM): 656
ÎNĂLȚIME (MM): 1645
CAPACITATE (L): 340
UȘI: 1
RAFTURI: 3 rafturi din oțel inoxidabil
PUTERE (W): 720
CAPACITATE DE RĂCIRE: 343
TEMPERATURĂ: +0°C/+16°C
CLASĂ CLIMATICĂ: 4/38°C
ALIMENTARE CU ENERGIE (V/PH/HZ): 230V/1ph/50Hz
Beneficii:
- Iluminare interioară LED.
- Ușă cu sistem de închidere automată, încuietoare de deschidere și geam dublu cu emisivitate scăzută + încărcătură de argon.
- Sistem de răcire monobloc, cu R290 și ventilatoare electronice.