Combo Gratar pe carbuni (1 x 760x600 mm) si Cuptor pe carbuni (PRO M)

Josper
36.635,00 EUR
Pret fara TVA
Josper
Cod produs - SKU CVJ-76-1-1-PRO-M
Cum te putem ajuta?

Descriere

Josper produce de peste 45 de ani echipamente care combina functionalitatile gratarului si ale cuptorului, pentru a veni in intampinarea cerintelor zonei de catering cu solutii foarte eficiente. Aceste produse de inalta calitate destinate bucatarilor profesionisti de renume dau cele mai bune rezultate si sunt foarte eficiente.

Combo-ul format dintre un cuptor pe cărbune Josper PRO M și un gratar Basque Josper CVJ-76-1 cu un grătar într-un singur modul oferă posibilități gastronomice infinite. 

Josper este o combinatie eleganta de gratar si cuptor, care se adreseaza unei profesii foarte solicitante: sectorul HoReCa. De asemenea, este foarte apreciat de brasserii, bistro-cafenele, steak houses, haute cuisines.

În procesul de fabricație al Basque Grill sunt folosite cele mai bune aliaje de oțel, tehnologie înaltă creată de și pentru Josper, precum și cel mai avansat design în construcții de grătare tradiţionale. Grătarul Basque a fost proiectat cu izolație termică și un reductor rezistent la temperaturi ridicate care garantează o mișcare lină și continua tot timpul.


Caracteristici:

  • Suprafața de grătar a grătarului deschis este de 760 x 600 mm, iar cea a cuptorului este de 760 x 510 mm
  • Grătarul basc: timp mediu de aprindere de aproximativ 20 de minute
  • Versatilitate în elaborări și tehnici: sigilarea inițială a produsului pe grătarul deschis și finalizarea în cuptor, diferite grade de intensitate pentru produsele afumate, separarea cărnii, peștelui și legumelor pe fiecare raft independent și control absolut al materiei prime, chiar și pentru cele mai delicate produse.
  • Controlul sigilării produselor atât pe grătarul deschis, cât și în cuptor, datorită reglării în înălțime.
  • Reglarea rapidă și agilă a temperaturii prin intermediul volanului grătarului deschis, care este dotat cu un sistem hidraulic de reglare în înălțime, și prin intermediul sistemului de ventilație al cuptorului.
  • Creșterea vitezei și volumului de producție datorită capacității de generare a energiei a ambelor mașini care funcționează în același timp.
  • Permite bucătarului să diversifice, să capteze atenția clienților și să încălzească produsul în fața acestora.
  • Consum uniform de cărbune de lemn datorită arderei care are loc într-un recipient omogen. Serviciu neîntrerupt în bucătăriile non-stop și evenimente pe termen lung.

*Atentie - echipamentul din imagine este cu optiunea de culori negru/auriu si implica costuri suplimentare. Standard este culoarea inox.

Detalii

SKU
CVJ-76-1-1-PRO-M
Greutate
557 kg
Brand
Alimentare
Carbuni