Cuptor rapid Merrychef conneX 16 High Power

Merrychef
23.576,00 EUR
Pret fara TVA
Merrychef
Cod produs - SKU conneX 16 HP
Cum te putem ajuta?

Descriere

Cuptorul rapid Merrychef conneX®16 este unul dintre cele mai mici cuptoare din gama si ofera in timp scurt rezultate excelente fie ca vrei sa gatesti, sa incalzesti sau doar sa rumenesti anumite mancaruri.

Ultima generație de cuptoare rapide, Merrychef conneX®16 are cea mai mare cavitate (40,5 x 40,5 cm) si cea mai mică lățime a cuptorului (45,5 cm) dintre toate cuptoarele de mare viteză de pe piață. Un echipament care economisește spațiu, care nu face compromisuri în ceea ce privește viteza sau capacitatea, furnizând alimente cu până la 80% mai rapid decât metodele convenționale de gătit. Cavitatea mai mare vă permite să pregatiti preparate de înaltă calitate, la cerere, precum și flexibilitatea de a găti rapid mai multe portii, pentru a păstra alimente și de a gestiona fluctuațiile cererii, evitând cozile.

Un design foarte placut pentru a fi prezentat in fata clientilor, Merrychef conneX®16 dispune de noul software easyTouch® 2.0. Gama conneX oferă cel mai intuitiv display de operare, funcționează exact ca un telefon mobil și, împreună cu peste 100 de rețete preprogramate, operatorii sunt foarte rapid capabili să ofere rezultate consistente și delicioase la fiecare comandă.

Gama conneX® vine cu conectivitate Wi-Fi și ethernet ca standard și permite monitorizarea cuptoarelor și actualizarea meniurilor de la distanță sau prin transferului de date realizat cu stick-uri USB.


La fel ca toate cuptoarele de mare viteză Merrychef, noul Merrychef conneX® 16, este ușor de instalat, funcționează silențios, are exterior rece la atingere, timp rapid de preîncălzire și răcire, consum redus de energie în standby, oferind un raport calitate-preț imbatabil. 


Hota exhaustiva la capatul din spate al cuptorului 

Gateste de 20 de ori mai rapid decat un cuptor conventional

Gateste repede datorita combinatiei celor trei tehnologii de incalzire:

  • Convectia (2200W)
  • Gatirea la microunde (2000W)
  • Jeturi puternice de aer fierbinte

Silentios

Port USB

Nu necesita hota 

Usor de curatat datorita marginilor rotunjite ale camerei de coacere, cu ajutorul detergentilor Merrychef

Incape cu usurinta pe un blat de lucru cu adancime de 70 cm

Temperatura poate fi setata manuala de catre utilizator

Dimensiuni: 46x68.3x61.9 cmDetalii

SKU
conneX 16 HP
Categorii
Greutate
67.1 kg
Brand
Alimentare
380V
WIFI
Da
Capacitate (dim. int.)
405x405 mm