Detergent cuptor Convotherm- ConvoClean Forte- bidon 10 litri

Convotherm
85,50 EUR
Livrare gratuita
Convotherm
Cod produs - SKU 3007017
Cum te putem ajuta?

Descriere

Indiferent cât de atent ai fi când gătești și în special dacă ești ocupat sau sub presiune, se pot produce mici accidente. În afară de murdăria de utilizare generală, scurgerile sunt una dintre cele mai mari cauze ale cuptoarelor murdare și depunerilor de grăsime. Soluția de curățare a cuptorului ConvoClean Forte este concepută pentru a vă ajuta să vă mențineți la curent cu curățarea cuptorului.

Solutia de curățare a cuptorului ConvoClean Forte poate fi utilizat cu sistemele de spălare automate încorporate ConvoClean și ConvoClean+ pentru a curăța și igieniza cuptorul și poate fi folosit și într-un pulverizator manual sau ca agent de curățare a petelor pentru a vă ajuta să îndepărtați zonele de murdărie persistente sau localizate. grăsime sau murdărie.

ConvoClean Forte este un produs de curățare Convotherm cu rezistență moderată, ceea ce îl face soluția perfectă pentru menținerea curate și igienice cuptoarelor cu utilizare moderată, pentru a îndeplini standardele de sănătate și siguranță, cerințele de asigurare și pentru a asigura buna funcționare a bucătăriei dumneavoastră comerciale.

Detalii

SKU
3007017
Categorii
Greutate
10 kg
Brand