Gratar pe carbuni Josper Basque PVJ-050-2

Josper
20.545,00 EUR
Pret fara TVA
Josper
Cod produs - SKU PVJ50-2-1-CT
Cum te putem ajuta?

Descriere

Josper produce de peste 45 de ani echipamente care combina functionalitatile gratarului si ale cuptorului, pentru a veni in intampinarea cerintelor zonei de catering cu solutii foarte eficiente. Aceste produse de inalta calitate destinate bucatarilor profesionisti de renume dau cele mai bune rezultate si sunt foarte eficiente.

Gratarul Josper Basque imbina experiența spaniola cu cele mai inalte standarde din industria HoReCa, facand ca gustul gatitului pe gratarul Josper sa se diferentieze pe piata. In procesul de fabricatie al gratarului Basque sunt folosite cele mai bune aliaje de otel de inalta tehnologie create de si pentru Josper, precum si cele mai avansate tehnici de proiectare in constructia de gratare traditionale.

Josper este o combinatie eleganta de gratar si cuptor, care se adreseaza unei profesii foarte solicitante: sectorul HoReCa. De asemenea, este foarte apreciat de brasserii, bistro-cafenele, steak houses, haute cuisines.

În procesul de fabricație al Basque Grill sunt folosite cele mai bune aliaje de oțel, tehnologie înaltă creată de și pentru Josper, precum și cel mai avansat design în construcții de grătare tradiţionale. Grătarul Basque a fost proiectat cu izolație termică și un reductor rezistent la temperaturi ridicate care garantează o mișcare lină și continua tot timpul.


Caracteristici:

  • 2 zone de grătar de 500 x 600 mm  

  • Timpul de aprindere este de aproximativ 20 de minute, cu o temperatură la grătar de 250 ° C 

  • Consum zilnic de cărbune este de 20 până la 22 kg în medie. 

  • Izolație termică maximă garantată de un sistem de ventilație cu mai multe camere, bazat pe circuit de aer

  • Barieră de protecție interioară asigurată de izolația minerală.

  • Debitul natural prin convecție limiteaza transferul de căldură și, prin urmare, reduce transferul de temperatură externă. Astfel, faciliteaza utilizarea sa.

* Atentie - echipamentul din imagine este cu optiunea de culori negru/auriu si implica costuri suplimentare. Standard este culoarea inox.

Detalii

SKU
PVJ50-2-1-CT
Categorii
Greutate
500 kg
Brand
Alimentare
Carbuni