Gratar pe carbuni Josper Basque PVJ-050-2-MB

Josper
27.685,00 EUR
Pret fara TVA
Josper
Cod produs - SKU PVJ50-2-1-MB
Cum te putem ajuta?

Descriere

PVJ-050-2-MB este grătarul dublu basc de la Josper, într-un singur modul, ideal pentru a adăuga un gust afumat, în stil BBQ, alimentelor tale. A fost conceput în mod inovator pentru o izolare termică optimă, cu un sistem exclusiv de ventilație bazat pe un circuit de aer cu mai multe camere. Fluxul natural de convecție a căldurii limitează transferul de căldură și temperatură, promovând ușurința în utilizare. Utilizează un sistem de reglare hidraulică a înălțimii, permițând mișcarea lină și continuă a grătarului la diferite înălțimi pe parcursul procesului de gătit, asigurându-se că alimentele tale sunt gătite perfect.

Grătarul dublu într-un singur modul permite o cantitate mai mare de gătit și ușurință în utilizare similară cu PVJ-076-2, dar cu compactitate adăugată, fiind ideal pentru bucătării cu spațiu limitat. În combinație cu cărbunele Josper Marabú, grătarul basc va adăuga noi arome cărnii, peștelui, legumelor și altor alimente, și va îmbunătăți semnificativ orice operațiune în bucătărie.

În procesul de fabricație al Basque Grill sunt folosite cele mai bune aliaje de oțel, tehnologie înaltă creată de și pentru Josper, precum și cel mai avansat design în construcții de grătare tradiţionale. Grătarul basc a fost proiectat cu izolație termică și un reductor rezistent la temperaturi ridicate care garantează o mișcare lină și continua tot timpul.


Caracteristici:

  • 2 zone de grătar de 500 x 600 mm  

  • Timpul de aprindere este de aproximativ 20 de minute, cu o temperatură la grătar de 250°C 

  • Consum zilnic de cărbune este de 20 până la 22 kg în medie. 

  • Izolație termică maximă garantată de un sistem de ventilație cu mai multe camere, bazat pe circuit de aer

  • Barieră de protecție interioară asigurată de izolația minerală.

  • Debitul natural prin convecție limiteaza transferul de căldură și, prin urmare, reduce transferul de temperatură externă. Astfel, faciliteaza utilizarea sa.

* Atentie - echipamentul din imagine este cu optiunea de culori negru/auriu si implica costuri suplimentare. Standard este culoarea inox.

Detalii

SKU
PVJ50-2-1-MB
Categorii
Brand
Alimentare
Carbuni