Gratar pe carbuni Josper Robata RGJ-100, 1200x400 mm

Josper
7.500,00 EUR
Pret fara TVA
Josper
Cod produs - SKU RGJ-100

Descriere

Josper Robatagrill este noul grătar pe cărbune pentru gătit în stilul robatayaki, o tehnică veche a culturii japoneze care constă în prepararea grătarului în fața meselor. Micile porții de mâncare sunt preparate la grătar pe frigarui peste cărbune fierbinte. Ideal pentru a găti toate tipurile de carne și pește într-un mod unic, în care ingredientele nu pierd niciodată aroma originală. Această metodă de bucătărie asiatică este foarte adaptabilă pentru multe stiluri și culturi gastronomice. Josper Robatagrill oferă mai multe niveluri de grătar și include diferite tipuri de accesorii pentru gatitul pe kebaburi pe cărbune, grătare, Teppanyaki. Cu Robatagrill vă veți bucura de sesiuni de gătit la vedere și veți vedea cum bucătarii își pregătesc mâncărurile în jurul grătarului. Un adevărat spectacol culinar!


Caracteristici:

  • Un design unic de grătar, flexibil, robust, ușor de utilizat, cu un sistem de ușă cu deschidere frontală.

  • Ofera rezultate optime la toate tipurile de preparate - temperatura sa de funcționare ridicată vă permite să gatiti la gratar și sa prăjiti, împiedicând coacerea produsului.

  • Mai rapid cu 35% decât un grătar deschis.

  • Consum minim de carbune - cu aproximativ 40% mai puțin decât cu un grătar deschis.

  • Reduce foarte mult flăcările, împiedicând arderea/uscarea alimentelor.

  • Previne impactul căldurii constante asupra bucătarului.

  • Cenușa este depozitată într-o cutie într-un dulap etanș sub cuptor.

  • Timp de pornire: aproximativ 20 de minute.

  • Temperatura de gătit: aproximativ 250 ° C.

  • Consum zilnic de carbuni: de la 10 pana la 12 kg.

  • Sistem de aerisire pentru controlul temperaturii.

  • Zona de gătit este de 978 x 166 mm (x3 niveluri)

Detalii

SKU
RGJ-100
Categorii
Greutate
111 kg
Brand
Alimentare
Carbuni