Gratar pe gaz cu dublu contact, cu 3 platane Garland XPG36

Garland
43.924,00 EUR
Pret fara TVA
Garland
Cod produs - SKU XPG36
Cum te putem ajuta?

Descriere

Gratarele XPress gătesc pe ambele părți simultan, reducând timpul de gătire cu până la 50%. Placa superioară a grătarului este ridicată și coborâtă automat printr-un sistem de ridicare alimentat de un dispozitiv de acţionare silențios. Controlul precis al temperaturii, asigura gatirea alimentelor la temperatura adecvată, asigurându-le operatorilor să obțină o calitate constantă.

Usor de folosit: NOUL design al ecranului easyTouch® este simplu și intuitiv cu interfața Press and Go. Actualizați cu ușurință meniurile cu NOUA interfață USB.

Crește capacitatea: Cu o simplă apăsare a unui buton, mâncarea este gătită pe ambele părți în același timp, pentru o calitate mai bună și în aproape jumătate din timpul gatirii pe un grătar plat convențional.

Economisire energie: NOUL grătar Garland XPress reduce energia cu aproximativ 24%. Benzile pot fi oprite atunci când nu este necesar.

Controlul temperaturii: Fiecare bandă poate fi setată acum la o temperatură diferită pentru mai multe opțiuni de meniu, oferindu-vă flexibilitate în meniu, cum ar fi micul dejun pe tot parcursul zilei.

Usor de curatat: NOUL ansamblu de ridicare a platanului permite accesul ușor la zonele din spate, făcând curățarea întregului grătar mai ușoară. Platanele superioare învelite în teflon fac curățarea ușoară, doar o glisare rapidă cu o racletă este tot ce este necesar.

Dimensiuni: 100.6 x 87.6 x 149.5 cm


Detalii

SKU
XPG36
Greutate
800 kg
Brand
Alimentare
Gaz