50%

Robot bucatarie HotmixPRO Gastro

Hotmix
1.155,00 EUR 2.310,00 EUR
Pret fara TVA
Hotmix
Cod produs - SKU HM2GX-230V-SCHUK
Stoc limitat
Cum te putem ajuta?

Descriere

Robotul de bucatarie HotmixPRO Gastro are un motor puternic (1500W), capabil de viteze foarte mari (pana la 12500 rpm) si poate gati pana la 190°C (374°F) cu control al temperaturii. Datorita acestor caracteristici, HotmixPRO Gastro este potrivit pentru aproape orice reteta, cum ar fi creme, gemuri, sosuri, aluaturi, temperaturile sale ridicate permit chiar si caramelizarea zaharurilor.

Aceste caracteristici utile – si unice– introduc un nou nivel de confort în bucataria dumneavoastră: de fapt, prezenta operatorului nu mai este necesară în mod constant. Un număr mare de preparate pot fi facute prin simpla introducere a ingredientelor în bol, selectând o retetă (fie una dintre cele 250 pre-pastrate, fie una a dumneavoastră) si apasand butonul START.

Datorita memoriei programabile si controlului perfect al temperaturii, HotmixPRO Gastro poate garanta rezultate constante, standardizate si optime.

Caracteristici:

- Interval de temperatura de la 25°C pana la 190°C (374°F), cu control al temperaturii grad cu grad

- Rezultate intotdeauna perfecte, indiferent de cantitatile si temperaturile initiale ale ingredientelor, datorita functiei speciale WT (Wait Temperature) care permite utilizatorului sa porneasca cronometrul doar cand este atinsa temperatura selectata

- Posibilitatea de a salva propriile retete si de a le trimite prin e-mail. Peste 200 de retete pre-stocate pe cardul SD
- Setati diferiti pasi urmatori ai unei retete fara interventia utilizatorului
- Bol cu capacitate de 2L

Dimensiuni: 312x258x296 mm

Detalii

SKU
HM2GX-230V-SCHUK
Categorii
Greutate
13.5 kg
Brand
Stare produs
Second hand